Stad Parijs

Stad Parijs

Of je nu op zoek bent naar een romantisch weekendje Parijs of een langere vakantie, in Parijs, de stad van de liefde en de stad van de mode, kun je je prima vermaken. In deze bruisende stad met zijn met unieke Parijse cultuur, gelegen aan de rivier de Seine, kun je op vele manieren pure romantiek beleven.

Wat dacht je van wandelen door de tuinen van het Paleis van Versailles, genieten van het spectaculaire uitzicht over Parijs vanaf de top van de Eiffeltoren, de wereldberoemde Mona Lisa bezoeken in het Louvre museum, of slenteren over de Champs-Élysées, de wereldberoemde straat die al uitvoerig werd bezongen? De mogelijkheden zijn eindeloos, want deze stad biedt vertier voor iedereen, voor liefhebbers van het nachtleven, natuur, winkelen, cultuur, en bovenal: de levensgenieters!

In Parijs valt van alles te zien en te doen. Je kunt je portret laten tekenen door een van de vele kunstenaars op het Place du Tertre, een bezoek brengen aan het Picassomuseum of de trappen van de Notre Dame beklimmen. Voor de koopjesjagers is er de Marche aux Puces de Montreuil. Ook kun je overal met volle teugen genieten van een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of romantisch diner in een van de ontelbare restaurants en straatcafeetjes, en daarna je dag afsluiten met een risqué show in de Moulin Rouge.

Een weekendje of vakantie boeken in Parijs lijkt mischien onbegonnen werk, want er zijn wel 2.000 hotels in Parijs, en ze zijn te vinden in alle wijken van deze stad, van de chique buurt Opera tot Montmartre, de beroemde kunstenaarswijk. Gaat je voorkeur uit naar het genieten van de ruimte en de rust in de buitenwijken van de stad, of verblijf je liever in het romantische centrum, waar de actie is? Wij hebben een compleet aanbod van hotels in Parijs, dus je hoeft niet meer te zoeken op verschillende boekings websites. Hier kun je de verschillende opties allemaal met elkaar vergelijken. Wij vinden de leukste hotels met de beste prijzen, van super-luxe tot leuke pensionnetjes.

Ook vervoer naar Parijs kan via deze website in een handomdraai geregeld worden. Met de auto ben je in zo’n vijf uur in Parijs, en met het vliegtuig of de supersnelle TGV ben je ook snel en veilig in het hart van La Ville-Lumière. Het organiseren van autoverhuur of vliegtickets voor jouw droomweekend of vakantie doen we graag voor je.