hotels zoeken Parijs

Hotels in Parijs

Hotels in Parijs

Ben je op zoek naar een luxe hotel, een trendy of romantisch hotel? Of ga je liever voor het goedkoopste hotel vlakbij het centrum waar alle aktie plaatsvindt? De mogelijkheden voor hotels in Parijs zijn nagenoeg eindeloos. Maar hoe kies je de juiste accommodatie? Hoe vind je het hotel dat perfect past bij jouw specifieke voorkeur?

Wie wil dat niet, een nachtje of een weekend verblijven in de mooiste stad van Frankijk: Parijs? En er zijn meer dan 2.000 verschillende hotels in Parijs, dus keuze genoeg! Als je wilt verblijven in Parijs, is het erg belangrijk om het juiste hotel te kiezen. Dit is elke dag je vertrekpunt voor een geweldige dag in deze bruisende stad, en de plaats waar je na al je spannende avonturen en sight-seeing weer terugkomt om uit te rusten. Ook de locatie van je hotel is belangrijk – wil je een rustige omgeving of juist een plek middenin de stad waar vandaan je direct overal naartoe kunt?

Hier vind je een aantal hoofdcategorieën, en in elke categorie vind je een link naar hotels die je via onze website kunt boeken. Snel, eenvoudig en overzichtelijk. Zo hoef je zelf het internet niet af te speuren, want een hotel vinden in Parijs dat voldoet aan jouw specifieke wensen, is net zo moeilijk als het zoeken naar een speld in een hooiberg! Wij hebben het dus makkelijk voor je gemaakt, zodat je je meteen kunt gaan verheugen op een onvergetelijk verblijf in een onvergetelijke stad.

Op en top romantisch

Romantisch = sterk sprekend tot gevoel en verbeelding, sprookjesachtig, poëtisch.

Het verwijst naar de Europese stroming van de 18e tot aan de 19e eeuw, die van invloed was op literatuur, kunst, muziek en architectuur.

Zin in een romantische tijd in Parijs, de stad van de liefde? Daar hoort uiteraard een overnachting in een sprookjesachtig hotel bij. In de wijk St. Germain des Prés vind je bijvoorbeeld Hotel Saint Paul, verstopt in een pand uit de 17e eeuw. Dit hotel is een fantastische keuze voor een romantisch en poëtisch verblijf voor jou en je lief. Andere romantische hotels in Parijs zijn onder andere Pavillon de la Reine en Relais Christine.

Voor meer romantische hotels in Parijs: Klik hier

Super chic en luxe

Chic & luxe = modieus verfijnd, overvloed, pracht, uit de hoge stand, esthetisch, exclusief, weelde, elegant, stijlvol

De hoogste ‘onderscheiding’ die een hotel kan krijgen is vijf sterren. De kamers van vijfsterren hotels zijn minstens 24m² groot, en uiteraard ontbreekt het je in dit soort hotels aan niets wat ook maar met pracht, praal en comfort te maken heeft. Vaak hebben deze luxe hotels zwembaden, uitgebreide vijfsterren restaurants, en alle andere luxe die je je maar kunt wensen.

Tot op heden zijn er slechts tien hotels in Parijs die het vijfsterren plakkaat mogen opplakken, waaronder Hotel Renaissance Paris Vendôme, Hotel Le Square, Hotel Marriott Champs Elysées, Hotel Park Hyatt Paris Vendôme en Hotel Meurice.

Er zijn natuurlijk ook tientallen andere luxueuze hotels in Parijs te vinden, zoals bijvoorbeeld Hotel Le Briston en Hotel Gramont Opera. Maar verreweg de beste keuze voor een luxueus verblijf is ontegenzeggelijk het Jays Paris. Dit super chic hotel ligt op steenworp afstand van de Arc de Triomphe.

Voor meer luxe hotels in Parijs: klik hier

Trendy en modern

Trendy = hip, eigentijds, gedurfd modieus, in trek, stijlvol, modern

Trendy hotels in Parijs hebben een design inrichting, moderne architectuur en liggen in de meest hippe buurten. Ook net buiten Parijs kun je trendy hotels vinden, vaak op de mooiste locaties. De service die je tegenkomt in moderne hotels is vaak verfrissend en vernieuwend, uniek en onderscheidend.

Op ongeveer 500 meter van de Eiffeltoren ligt bijvoorbeeld Hotel Sezz. Van buiten lijkt dit misschien een beetje op een gewoon Parijs hotel, maar binnen kun je al snel zien hoe trendy het is door de strakke lijnen en duurzame materialen. Ook Hotel Ares en Hotel Kube staan bekend om hun trendy en moderne inrichting.

Voor meer trendy hotels in Parijs: Klik hier

Voordelig en comfortabel genieten

Voordelig = favorabel, gunstig, goedkoop, goed, niet duur, praktisch

Je kunt Parijs natuurlijk ook prima gaan verkennen met een voordelig hotel als basis. Parijs heeft een breed aanbod aan uitstekende, comfortabele en toch voordelige hotels. Sommige van deze hotels worden ook wel ‘low-budget’ hotels genoemd. De prijzen van deze hotelkamers liggen over het algemeen laag, en zijn vooral in trek bij toeristen met een beperkt budget. Parijs ontdekken hoeft dus niet per definitie duur te zijn!

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit hotels zoals het New Orient Hotel, wat voor Parijse begrippen een goedkoop hotel is, zeker gezien de uitstekende ligging en geweldige service. Andere voordelige accommodatie kun je vinden in het Port-Royal hotel en in het Home Moderne hotel.

Voor meer voordelige hotels in Parijs: Klik hier

Via deze website kun je overigens voor je trip naar Parijs ook voordelig een eenvoudig auto’s huren en vliegtickets boeken. Drie vliegen in één klap!

Paris, here we come!


Geplaatst

in

,

door