Hotels Frankrijk

Hotels Frankrijk

Wil je avontuurlijk op reis? Of geniet je liever op je gemak van de zon, de zee en het strand? Dan is Frankrijk een hele goede optie voor een geslaagde vakantie! Het is een zeer veelzijdig land land met prachtig weer, schitterende natuur, azuurblauwe oceanen, imposante gebergtes, en prachtige, eeuwenoude steden en pittoreske dorpjes. Frankrijk is al jarenlang een van de populairste vakantiebestemmingen, en spreekt bij velen tot de verbeelding. Accommodatie boeken in Frankrijk lijkt misschien onbegonnen werk, want er zijn wel duizenden hotels in Frankrijk te vinden, en ze zijn er in alle soorten en maten.

Booking.com

 

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van hotels in Frankrijk, dus je hoeft niet meer te zoeken op verschillende boekings websites. Hier kun je de verschillende regio’s en hotels eenvoudig  met elkaar vergelijken. De mooiste hotels met de voordeligste prijzen, van super-luxe tot eenvoudige Bed & Breakfasts. We hebben het met deze website wat eenvoudiger voor je gemaakt, dus jij hoeft je alleen nog maar te gaan verheugen op een onvergetelijke vakantie!

Om je een beetje op weg te helpen hebben we hier een kort overzicht van populaire bestemmingen in Frankrijk:

Parijs

Natuurlijk kent iedereen deze stad van de romantiek. Hier vind je wereldberoemde toeristische trekpleisters zoals de Eiffeltoren, Paleis het Louvre, de schilders wijk Montmartre en de Sacre-Coer.

Aquitanië

Deze regio biedt bezoekers een heel scala aan activiteiten. Je kunt hier heerlijk relaxen op de adembenemende fijn zandstranden, allerlei prachtige historische en prehistorische rijkdommen bezoeken, genieten van de imposante Pyreneeën, de gastronomische specialiteiten en beroemde wijngaarden.

Normandië

Bekend om zijn brede stranden, schilderachtige dorpjes en prachtige havens. Normandië is een van de populairste vakantiebestemmingen in Frankrijk.

Côte ‘d Azur

Onbetwist de mooiste regio in de Mediterrannee. Hier vind je een azuurblauwe zee met prachtige fijn zandstranden. Er vinden regelmatig  allerlei festiviteiten plaats, en het aantal fantastische horecagelegenheden is bijna niet te tellen. En dan zijn er natuurlijk de adembenemende wijngaarden.

Bretagne

Betragne is een schierland in het westen van Frankrijk. Hier vind je ruige rotskusten, baaien, eeuwenoude kastelen,  talloze rustieke dorpjes, en een prachtig binnenland.   Rhône-Alpes

Een zeer geliefd gebied onder wandelaars en watersport liefhebbers. Rhône-Alpes ligt in het midden van Frankrijk, en is gekenmerkt door grotten, veel water, diepe ravijnen. Ook vind je hier een groot aantal musea, met diverse exposities zoals archeologie en moderne kunst.